Завдання по виробничій практиці
в домашніх умовах під час карантину по професії «Кондитер » ІІІ розряду
з 16.04.2020 - 21.04.2020
№
|
Дата виконання
|
Кількість годин
|
Зміст завдання
|
1
|
16.04.2020
|
7
|
Приготування булочки «Дорожньої»,
«Бріош».
|
2
|
17.04.2020
|
7
|
Приготування ватрушки,
рогалика любительського.
|
3
|
20.04.2020
|
7
|
Приготування булочки
шкільної.
|
4
|
21. 04.2020
|
7
|
Приготування кулеб'яки.
|
Приготування булочки «Дорожньої», «Бріош».
Приготування ватрушки, рогалика любительського.
Приготування булочки шкільної.
Приготування кулеб'яки.
Немає коментарів:
Дописати коментар