пʼятниця, 24 квітня 2020 р.


Завдання по виробничій практиці в домашніх умовах під час карантину по професії «Кондитер » ІІІ розряду
 з 16.04.2020 - 21.04.2020

Дата виконання
Кількість годин
Зміст завдання
1
16.04.2020
7
Приготування булочки «Дорожньої», «Бріош».
2
17.04.2020
7
Приготування ватрушки, рогалика любительського.
3
20.04.2020
7
Приготування булочки шкільної.
4
21. 04.2020
7
Приготування кулеб'яки.





Приготування булочки «Дорожньої», «Бріош».



Приготування ватрушки, рогалика любительського.



Приготування булочки шкільної.


Приготування кулеб'яки.



Немає коментарів:

Дописати коментар