Завдання по виробничій практиці в домашніх умовах під час карантину по професії «Кондитер » ІІІ розряду
з 22.04.2020 - 28.04.2020
№
|
Дата виконання
|
Кількість годин
|
Зміст завдання
|
1
|
22.04.2020
|
7
|
Приготування витушки ванільної, плюшки
|
2
|
23.04.2020
|
7
|
Приготування пиріжків здобних.
|
3
|
24.04.2020
|
7
|
Приготування булочки з маком, пирога з сиром.
|
4
|
27. 04.2020
|
7
|
Приготування розтягаїв.
|
5 | 28.04. 2020 | 7 |
Приготування кексу "Травневого," кексу кондитерського.
|
Витушка ванільна
Немає коментарів:
Дописати коментар