Здобуваємо професію кухаря.
Професія кухаря — дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.
Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія.
Перші страви виглядали просто як обпалені на відкритому вогні напівсирі шматки м'яса або риби. Вогнем люди користувалися як мінімум з середнього палеоліту, але це не були кухарі.
Про перших професіоналів, що заробляли таким ремеслом на життя, свідчать позначки грецької цивілізації на острові Крит 2600-го року до н.е. Для солдатів царя їжу готував з добірних продуктів спеціально найнятий майстер кулінарної справи.
В основному готують кухарів широкого профілю. Їм дають базові знання про кухні різних народів світу, щоб в подальшому випускники після невеликого стажування змогли освоїти будь-який напрямок. Існує і більш вузька спеціалізація кухар-кондитер. Тут докладніше вивчається технологія приготування саме кондитерських виробів. З усіх спеціалізацій ця не лише найсолодша, але й значно творча, за інші.
Освіта
ПТУ № 14 смт. Вороновиця
Наша адреса:
смт. Вороновиця
Вул. Гагаріна 1
Тел.: (0432) 587-673
(0432) 587-749
Е-mail: voron_ptu14@ukr.net
Наші пріоритети:
- прийом на навчання без вступних іспитів;
- навчання безкоштовне;
- стипендія під час навчання;
- кваліфікація двох і більше професій;
- трьохразове харчування в їдальні;
- безкоштовне проживання у гуртожитку;
- гарантія працевлаштування;
- зручне географічне розташування училища.
Наша мета – підготовка висококваліфікованих спеціалістів робітничих професій, виховання нового типу молодого фахівця, який би різнився не тільки широкими професійними здібностями але став прикладом наслідування з моральних, етичних, виховних, патріотичних засад – для інших молодих людей, рекламою підприємства де він працює.
Головним завданням училища є забезпечення права громадян України на професійне навчання з рівнем професійних знань, умінь і навичок в обсязі державних вимог, з метою задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих і конкурентоспроможних на ринку праці робітниках.
Професія кухаря — дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.
Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія.
Перші страви виглядали просто як обпалені на відкритому вогні напівсирі шматки м'яса або риби. Вогнем люди користувалися як мінімум з середнього палеоліту, але це не були кухарі.
Про перших професіоналів, що заробляли таким ремеслом на життя, свідчать позначки грецької цивілізації на острові Крит 2600-го року до н.е. Для солдатів царя їжу готував з добірних продуктів спеціально найнятий майстер кулінарної справи.
В основному готують кухарів широкого профілю. Їм дають базові знання про кухні різних народів світу, щоб в подальшому випускники після невеликого стажування змогли освоїти будь-який напрямок. Існує і більш вузька спеціалізація кухар-кондитер. Тут докладніше вивчається технологія приготування саме кондитерських виробів. З усіх спеціалізацій ця не лише найсолодша, але й значно творча, за інші.
Освіта
ПТУ № 14 смт. Вороновиця
Наша адреса:
смт. Вороновиця
Вул. Гагаріна 1
Тел.: (0432) 587-673
(0432) 587-749
Е-mail: voron_ptu14@ukr.net
Наші пріоритети:
- прийом на навчання без вступних іспитів;
- навчання безкоштовне;
- стипендія під час навчання;
- кваліфікація двох і більше професій;
- трьохразове харчування в їдальні;
- безкоштовне проживання у гуртожитку;
- гарантія працевлаштування;
- зручне географічне розташування училища.
Наша мета – підготовка висококваліфікованих спеціалістів робітничих професій, виховання нового типу молодого фахівця, який би різнився не тільки широкими професійними здібностями але став прикладом наслідування з моральних, етичних, виховних, патріотичних засад – для інших молодих людей, рекламою підприємства де він працює.
Головним завданням училища є забезпечення права громадян України на професійне навчання з рівнем професійних знань, умінь і навичок в обсязі державних вимог, з метою задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих і конкурентоспроможних на ринку праці робітниках.
Немає коментарів:
Дописати коментар