Завдання по виробничій практиці в домашніх умовах під час карантину по професії «Кондитер » ІІІ розряду
№п/п
|
Дата
|
Кількість годин
|
Зміст завдання
|
1
|
15.06.2020
|
7
|
Приготування торту пісочного
« Абрикотин»
|
2
|
16.06.2020
|
7
|
Приготування листкового торту
«Наполеон»
|
3
|
17.06.2020
|
7
|
Приготування листкового торту
«Спортивний»
|
4
|
18.06.2020
|
7
|
Приготування торту « Медовий»
|
5
|
19.06.2020
|
7
|
Приготування торту « Спартак»
|
6
|
22.06.2020
|
7
|
Приготування торту
«Шоколадно-вафельного»
|
7
|
23.06.2020
|
7
|
Приготування торту «Зефірно-
вафельного»
|
Торт пісочний
« Абрикотин»
Торт листковий
Немає коментарів:
Дописати коментар