«Погоджено» «Затверджено»
Голова метод комісії ________ Заст. Директора НВР _____
Стягайло С.П.
Рузяк Н.К.
Перелік робіт, які виконуються на
виробничій практиці по професії
«Кондитер» ІІІ розряду.
№
|
Дата виконання
|
Кількість годин
|
Зміст завдання
|
1
|
16.04.2020
|
7
|
Приготування булочки «Дорожньої», «Бріош».
|
2
|
17.04.2020
|
7
|
Приготування ватрушки, рогалика любительського.
|
3
|
20.04.2020
|
7
|
Приготування булочки шкільної.
|
4
|
21. 04.2020
|
7
|
Приготування кулеб'яки.
|
5
|
22.04.2020
|
7
|
Приготування витушки ванільної, плюшки
|
6
|
23.04.2020
|
7
|
Приготування пиріжків здобних.
|
7
|
24.04.2020
|
7
|
Приготування булочки з маком, пирога з сиром.
|
8
|
27. 04.2020
|
7
|
Приготування розтягаїв.
|
9
|
28.04. 2020 |
7 |
Приготування кексу "Травневого,"
кексу кондитерського.
|
10
|
29.04.2020
|
7
|
Приготування баби ромової.
|
11
|
30.04.2020
|
7
|
Приготування піци з різними начинками.
|
12
|
01.05.2020
|
7
|
Приготування калачу молочного.
|
13
|
04.05.2020
|
7
|
Приготування короваю весільного.
|
14
|
05.05.2020 |
7 |
Приготування печива "Зірочка",
"Улюблене".
|
15
|
06.05.2020
|
7
|
Приготування печива
"Масляного", "Ромашка"
|
16
|
07.05.2020
|
7
|
Приготування виробів з прісного
здобного тіста.
|
17
|
08.05.2020
|
7
|
Приготування коврижки медової.
|
18
|
11.05.2020
|
7
|
Приготування медяника
«Бруківка».
|
19
|
12.05.2020
|
7
|
Приготування рулету з
масляним кремом.
|
20
|
13.05.2020
|
7
|
Приготування заварних
трубочок, кілець.
|
21
|
14.05.2020
|
7
|
Приготування заварного тістечка
«Шу».
|
22
|
15.05.2020
|
7
|
Приготування тістечок
пісочних нарізних.
|
23
|
18.05.2020
|
7
|
Приготування тістечка «Кільце
пісочне»
|
24
|
19.05.2020
|
7
|
Приготування тістечка «Пісочне з фруктовою начинкою і кремом
|
25
|
20.05.2020
|
7
|
Приготування тістечка «Пісочне з білковим кремом»
|
26
|
21.05.2020
|
7
|
Приготування тістечка «Пісочне з кремом»
|
27
|
22.05.2020
|
7
|
Приготування
тістечкаКошичок « з желе і фруктами»
|
28
|
25.05.2020
|
7
|
Приготування
«Корзиночки любительської»
|
29
|
26.05.2020
|
7
|
Приготування торту пісочно-фруктового
|
30
|
27.05.2020
|
7
|
Приготування торту пісочно- кремового
|
31
|
28.05.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітно- кремового «Казка»
|
32
|
29.05.2020
|
7
|
Приготування
торту «Листопад»
|
33
|
01.06.2020
|
7
|
Приготування
торту «Чорносмородиновий»
|
34
|
02.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітно- кремового «Кавовий»
|
35
|
03.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітно- кремового «Трюфель»
|
36
|
04.06.2020
|
7
|
Приготування торту «Прага»
|
37
|
05.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітно-кремового «Горіховий»
|
38
|
08.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітного «Подарунковий»
|
39
|
09.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітного « Золотий ключик»
|
40
|
10.06.2020
|
7
|
Приготування
торту бісквітного з білковим кремом
|
41
|
11.06.2020
|
7
|
Приготування
торту « Янтарний»
|
42
|
12.06.2020
|
7
|
Приготування
торту «Шоколадний»
|
43
|
15.06.2020
|
7
|
Приготування
торту пісочного
«
Абрикотин»
|
44
|
16.06.2020
|
7
|
Приготування
листкового торту
«Наполеон»
|
45
|
17.06.2020
|
7
|
Приготування
листкового торту «Спортивний»
|
46
|
18.06.2020
|
7
|
Приготування торту « Медовий»
|
47
|
19.06.2020
|
7
|
Приготування торту « Спартак»
|
48
|
22.06.2020
|
7
|
Приготування торту
«Шоколадно-вафельного»
|
49
|
23.06.2020
|
7
|
Приготування торту «Зефірно- вафельного»
|
Майстер
в\н _______________ Голоскевич О.Д.
Немає коментарів:
Дописати коментар