понеділок, 18 травня 2020 р.


«Погоджено»                                                                                                           «Затверджено»
Голова метод комісії ________                                                               Заст. Директора НВР _____
Стягайло С.П.                                                                                                                         Рузяк Н.К.

Перелік робіт, які виконуються на виробничій практиці по професії
«Кондитер» ІІІ розряду.
Дата виконання
Кількість годин
Зміст завдання
1
16.04.2020
7
Приготування булочки «Дорожньої», «Бріош».
2
17.04.2020
7
Приготування ватрушки, рогалика любительського.
3
20.04.2020
7
Приготування булочки шкільної.
4
21. 04.2020
7
Приготування кулеб'яки.
5
22.04.2020
7
Приготування витушки ванільної, плюшки
6
23.04.2020
7
Приготування пиріжків здобних.
7
24.04.2020
7
Приготування булочки з маком, пирога з сиром.
8
27. 04.2020
7
Приготування розтягаїв.
9

28.04. 2020

7
Приготування кексу "Травневого," кексу кондитерського.
10
29.04.2020
7
Приготування баби ромової.
11
30.04.2020
7
Приготування піци з різними начинками.
12
01.05.2020
7
Приготування калачу молочного.
13
04.05.2020
7
Приготування короваю весільного.
14

05.05.2020

7
Приготування печива "Зірочка", "Улюблене".
15
06.05.2020
7
Приготування печива "Масляного", "Ромашка" 
16
07.05.2020
7
Приготування виробів з прісного здобного тіста.
17
08.05.2020
7
Приготування коврижки медової.
18
11.05.2020
7
Приготування медяника «Бруківка».
19
12.05.2020
7
Приготування рулету з масляним кремом.
20
13.05.2020
7
Приготування заварних трубочок, кілець.
21
14.05.2020
7
Приготування заварного тістечка «Шу».
22
15.05.2020
7
Приготування тістечок пісочних нарізних.
23
18.05.2020   
7
Приготування тістечка «Кільце пісочне»
24
19.05.2020
7
Приготування тістечка «Пісочне з фруктовою начинкою і кремом
25
20.05.2020
7
Приготування тістечка «Пісочне з білковим кремом»
26
21.05.2020
7
Приготування тістечка «Пісочне з кремом»
27
22.05.2020
7
Приготування тістечкаКошичок « з желе і фруктами»
28
25.05.2020
7
Приготування «Корзиночки любительської»
29
26.05.2020
7
Приготування  торту пісочно-фруктового
30
27.05.2020
7
Приготування   торту пісочно- кремового
31
28.05.2020
7
Приготування торту бісквітно- кремового «Казка»
32
29.05.2020
7
Приготування торту «Листопад»
33
01.06.2020
7
Приготування торту «Чорносмородиновий»
34
02.06.2020
7
Приготування торту   бісквітно- кремового «Кавовий»
35
03.06.2020
7
Приготування торту бісквітно- кремового «Трюфель»
36
04.06.2020
7
Приготування  торту «Прага»
37
05.06.2020
7
Приготування торту бісквітно-кремового «Горіховий»
38
08.06.2020
7
Приготування торту бісквітного «Подарунковий»
39
09.06.2020
7
Приготування торту бісквітного « Золотий ключик»
40
10.06.2020
7
Приготування торту бісквітного з білковим кремом
41
11.06.2020
7
Приготування торту « Янтарний»
42
12.06.2020
7
Приготування торту «Шоколадний»
43
15.06.2020
7
Приготування торту пісочного
« Абрикотин»
44
16.06.2020
7
Приготування листкового торту           
«Наполеон»
45
17.06.2020
7
Приготування листкового торту «Спортивний»
46
18.06.2020
7
 Приготування торту « Медовий»
47
19.06.2020
7
 Приготування торту « Спартак»
48
22.06.2020
7
 Приготування торту
«Шоколадно-вафельного»
49
23.06.2020
7
   Приготування торту «Зефірно- вафельного»


Майстер в\н    ­­­_______________    Голоскевич О.Д.

Немає коментарів:

Дописати коментар