понеділок, 4 травня 2020 р.

Завдання з предмету «Гігієна та санітарія виробництва» кваліфікація 4 розряд  в домашніх умовах під час карантину
 з 01.04.2020 - 20.05.2020 н.р.
Шановні учні групи №10, Вам потрібно перейти на ярлик в даному блозі "Дистанційне навчання" для вивчення тем.

№н/п
Дата
Назва теми
Кількість годин
1.1
01.04.2020
Санітарні вимоги до приготування холодних страв та закусок, і холодних солодких страв. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
2
1.2
08.04.2020
Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
2
1.3
15.04.2020
Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Умови та терміни зберігання та реалізації.
1
2.

Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів.
10
2.1
22.04.2020
Законодавчі основи якості харчових продуктів.
2
2.2
29.04.2020
Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів, м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
2
2.3
06.05.2020
Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.
2
2.4
13.05.2020
Гігієнічна оцінка якості яєць, яйце продуктів, зернових продуктів.
2
2.5
20.05.2020
Гігієнічна оцінка якості  овочів, фруктів, ягід. Умови та терміни зберігання.
2


Всього:
15

Немає коментарів:

Дописати коментар