Завдання з предмету «Гігієна та санітарія виробництва» кваліфікація 4 розряд в домашніх умовах під час карантину
з 01.04.2020 - 20.05.2020 н.р.
Шановні учні групи №10, Вам потрібно перейти на ярлик в даному блозі "Дистанційне навчання" для вивчення тем.
Шановні учні групи №10, Вам потрібно перейти на ярлик в даному блозі "Дистанційне навчання" для вивчення тем.
№н/п
|
Дата
|
Назва теми
|
Кількість годин
|
1.1
|
01.04.2020
|
Санітарні вимоги до приготування холодних страв та закусок, і холодних солодких страв. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
|
2
|
1.2
|
08.04.2020
|
Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
|
2
|
1.3
|
15.04.2020
|
Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Умови та терміни зберігання та реалізації.
|
1
|
2.
|
Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів.
|
10
| |
2.1
|
22.04.2020
|
Законодавчі основи якості харчових продуктів.
|
2
|
2.2
|
29.04.2020
|
Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів, м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
|
2
|
2.3
|
06.05.2020
|
Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.
|
2
|
2.4
|
13.05.2020
|
Гігієнічна оцінка якості яєць, яйце продуктів, зернових продуктів.
|
2
|
2.5
|
20.05.2020
|
Гігієнічна оцінка якості овочів, фруктів, ягід. Умови та терміни зберігання.
|
2
|
Всього:
|
15
|
Немає коментарів:
Дописати коментар